conceptontwikkeling

“Hoe maak je innovatie gemakkelijk? Innoveren is toch juist erg lastig?
Inderdaad, zo maar innoveren verloopt vaak desastreus. Gelukkig weten wij wat we doen. Wij hebben onze uitgebreide en unieke ervaring gecombineerd met het beste wat de bekende Six Sigma methode te bieden heeft. Dit geeft u als klant een uniek recept voor innovatie die alle valkuilen vermijdt - in iedere fase van een innovatieproces.
Innovatie Gemakkelijk Gemaakt!

Stap 2? De klanteninzichten vertalen naar technische concepten.

Stap 2: concepten creëren volgens klanteninzicht

Van kwalitatief naar kwantitatief

In stap 1 hebben we gedefinieerd wat de klant zal verrassen. In deze stap vertalen we deze kwalitatieve klanten eisen naar kwantitatieve variabelen voor het technische team. Want als je om een hete drank vraagt, hoe heet is heet dan? En is drank koffie, thee of chocolade?

Als we eenmaal de meest belangrijke variabelen hebben, is het tijd om concepten te creëren die voldoen aan deze eisen. Dit is de tijd voor creativiteit! 

Concepten creëren en optimaliseren -
IGG methode en aanbod

SIX SIGMA HOUSE Of QUALITY

Eerst worden alle klanteninzichten vertaald naar technische product eisen. Er wordt gekeken welke producteisen het belangrijkst zijn, en er wordt bepaald of het bedrijf de capaciteit heeft om de eisen te vervullen. 

Brainstorming

Tijd voor creativiteit. We weten aan welke producteisen we moeten voldoen, maar hoe stoppen we dat in een product of dienst? Met de IGG brainstorm methode kan een gemeleerd team in korte tijd veel oplossingen bedenken. Effectief en erg leuk en motiverend. 

conceptselectie

Een goede brainstorm levert veel ideeen en concepten op. Om tot de beste te komen, wegen we alle concepten tegen onze selectiecriteria en optimaliseren we. Het resultaat: een concept wat de klant zal verrassen!

Wij raden aan om een 3 daagse workshop te doen om van klanteninzicht naar een optimaal technisch concept te komen – in deze workshop is alles samengevoegd. Dit is intens maar geeft een goede teambuilding en in slechts 3 dagen de start van een innovatieproject. Zie voor alle mogelijkheden
Training en Workshops. Natuurlijk kunnen wij ook advies op maat geven.

Morgen al goede concepten bedenken en optimaliseren?
Bel of mail ons voor een eerste gratis gesprek

>