Innovatie Gemakkelijk Gemaakt

Ook duurzaam Innoveren? Meld je aan en ik stuur je mijn GRATIS innovatieproces toe!

Wij nemen uw privacy serieus. Geen spam.

“IGG Innovatie Consultants adviseert, traint en begeleidt organisaties snel en succesvol te innoveren, zodat ze de onbetwiste leider worden in hun sector en ze hun bedrijf en onze maatschappij toekomstbestendig maken”

Waarom innoveren?

Concurrentiepositie

De concurrentie zit nooit stil. Zijn vandaag uw producten nog gewild, morgen kunnen ze zo maar overbodig zijn gemaakt door de concurrent. Hoe? Door sneller en beter te innoveren. Wilt u de concurrent voorblijven, en uw producten blijven verkopen, dan moet u innoveren. 

Korte levenscyclus

De markt verandert continue. Wat morgen in de mode is, is de dag erna verouderd. We kennen allemaal voorbeelden van vroeger succesvolle producten die nu niet meer bestaan. Als u niet wilt dat uw producten uit de mode gaan, dan zult u moeten innoveren. En wel zo dat uw producten voldoen aan de moderne eisen van uw klanten. 

Onderscheidend vermogen

Voor een echt uniek product zijn mensen graag bereid meer te betalen. Het tegenovergestelde is ook waar - hoe minder uniek een product, hoe meer er op prijs toegelegd moet worden. Unieke producten, en dus onderscheidend vermogen, zijn goed voor de winstgevendheid. En hoe kom je nu aan unieke producten? Door te blijven innoveren! 

Innoveren met IGG - ontdek ons aanbod!

Begrijpen welke innovatie een klant zal kopen is niet simpel - je kunt het de klant namelijk niet zelf vragen! Klik hier om te zien hoe wij helpen toch inzicht in de klant te krijgen. 

Je hebt inzicht in wat de klant wil, maar nog geen idee hoe dit te vertalen naar een nieuw product of nieuwe dienst. Wij wel! Klik hier voor onze unieke methode om nieuwe concepten te ontwikkelen vanuit je klanteninzicht. 

Een innovatieproject managen is een vak apart, want hoe ga je om met de onzekerheid? Onze jarenlange ervaring heeft ons geleerd hoe dit te doen, en wij helpen u dan ook graag - klik hier .  

Vaak wordt er pas aan het einde van een product ontwikkeling over kwaliteit nagedacht. Wij daarentegen ontwerpen kwaliteit vanaf het begin. Nog unieker: wij ontwerpen ook altijd vanaf het begin voor een betere ecologische footprint - klik hier.

Naast alle activiteiten op innovatie project gebied, hebben wij ook expertise op het gebied van innovatie programma management en innovatiestrategie. Wij helpen u vanuit deze hands-on expertise hier dan ook graag mee. Klik hier voor meer informatie

Gratis innovatie scan gratis eerste gesprek

Ontmoet de eigenaar

Hallo, mijn naam is Robert-Jan Uhlhorn, en al meer dan 25 jaar leef ik innovatie. Na al die tijd weet ik hoe je succesvol en snel kan innoveren. Na 25 jaar weet ik ook dat innovaties een weg zijn naar een beter klimaat en een toekomstbestendige maatschappij. Dit is wat ik mijn kinderen wil nalaten, en dus ben ik IGG Innovatie Consultants begonnen. Innovatie Gemakkelijk Gemaakt, en innovatie die ook u helpt uw bedrijf, ons klimaat en onze maatschappij toekomstbestendig te maken.

Robert-Jan Uhlhorn

Toekomstbestendig marktleider worden door succesvol innoveren? Bel of mail ons voor een eerste gratis gesprek!

>