Kwaliteitsbewaking

“Hoe maak je innovatie gemakkelijk? Innoveren is toch juist erg lastig?
Inderdaad, zo maar innoveren verloopt vaak desastreus. Gelukkig weten wij wat we doen. Wij hebben onze uitgebreide en unieke ervaring gecombineerd met het beste wat de bekende Six Sigma methode te bieden heeft. Dit geeft u als klant een uniek recept voor innovatie die alle valkuilen vermijdt - in iedere fase van een innovatieproces.
Innovatie Gemakkelijk Gemaakt!

Stap 4? Innoveer met duurzaamheid en kwaliteit.

Stap 4: duurzaamheid en kwaliteit

Duurzaamheid kun je ontwerpen

Bij IGG geloven we dat als je toch aan het innoveren bent, dat je dan ook moet vernieuwen voor de maatschappij en de planeet. Je innoveert voor de toekomst van het bedrijf, maar ook voor de toekomst van onze kinderen. En het is maar een kleine stap en dus kleine moeite om duurzaamheid in te bouwen. Design for Environment heet dit in Six Sigma termen, en als je dit vanaf het begin van het project doet, krijg je niet alleen een product wat klanten zullen kopen, maar ook een product dat bijdraagt aan een betere toekomst van de planeet en onze kinderen. 

Duurzaamheid en kwaliteit ontwerpen

ONTWERP DUURZAAMHEID EN KWALITEIT

Een goede innovatie ontwerpt duurzaamheid en de afgesproken kwaliteit vanaf het allereerste begin. In Six Sigma wordt dit 'Design for X' genoemd. Ontwerp bewust vanaf het begin  de duurzaamheid en kwaliteit voor je innovatie, en je levert een superieur product af!  

proefopzet en meetsystemen

Weet wat je meet! Workshop en begeleiding voor technische teams die willen weten of er statistisch verschil is tussen twee uitkomsten. Voor R&D teams die willen weten of hun meetsystemen wel voldoen. Zodat je data betrouwbaar zijn, en je kwaliteit en duurzaamheid van je product kunt voorspellen. 

ONTWERP PRODUCTIE VAN DE INNOVATIE

Als je erin geslaagd bent een nieuw product te ontwerpen is dat nog niet genoeg. Nu moet dit nieuwe product in grote aantallen betrouwbaar en met steeds dezelfde kwaliteit gemaakt worden. Gelukkig is dit meetbaar en kun je zelfs in de ontwerpfase al goed productiemogelijkheden in kaart brengen. Design for Manufacturing heet dat, en natuurlijk kan IGG hier bij helpen. 

Het doelbewust ontwerpen van duurzaamheid en van de kwaliteit en de productie is een specialiteit van IGG. Wij hebben unieke workshops hiervoor ontwikkeld ter kennismaking - zie Training en Workshops.

Natuurlijk geven wij ook advies op maat. 

Inzicht krijgen hoe klanten te verrassen met innovatie?
Bel of mail ons voor een eerste gratis gesprek

>