projectmanagement

“Hoe maak je innovatie gemakkelijk? Innoveren is toch juist erg lastig? 
Inderdaad, zo maar innoveren verloopt vaak desastreus. Gelukkig weten wij wat we doen. Wij hebben onze uitgebreide en unieke ervaring gecombineerd met het beste wat de bekende Six Sigma methode te bieden heeft. Dit geeft u als klant een uniek recept voor innovatie die alle valkuilen vermijdt - in iedere fase van een innovatieproces. 
Innovatie Gemakkelijk Gemaakt!

Stap 3: voer het innovatieproject uit. Nog makkelijker, laat het ons uitvoeren! 

Stap 3: Innovatie project management - een vak apart.

Prototypes en risico management

Innovatie projectmanagement is een vak apart. Je leidt namelijk een project dat een nog niet bestaand product moet opleveren. Zo'n product is dus per definitie nog nooit eerder gemaakt! De kern van innovatie projectmanagement is dan ook veel en snel proberen, in het begin van het project. En je realiseren dat je eerste concept nooit het beste is. Heb je eenmaal een concept, dan wordt risicobeheersing zeer belangrijk. Allemaal management aspecten die wij zeer goed in de vingers hebben.

Innovatie project
management - ontdek ons aanbod!

volledig projectmanagement 

Wij hebben veel ervaring in het leiden van innovatie projecten, van idee tot lancering. Wij kunnen in ieder project op ieder moment instappen. Bel ons of maak een afspraak voor een orienterend gesprek. 

Faciliteren projectplanning

Soms is het nuttig voor een project team om even pas op de plaats te maken, en samen met een facilitator de project status te calibreren. Onze workshop projectplanning doet dit in 1 dag, en levert naast een duidelijke status ook een realistische tijdslijn en project plan op. 

project tracking systeem

Voor grotere organisaties met meerdere innovatie projecten in verschillende stadia van ontwikkeling is het handig om een management en tracking systeem te hebben. Wij hebben het innovatie funnelsysteem gecombineerd met Six Sigma kpi's om tot een simpel en zeer doeltreffend tracking en beslis systeem te komen. Bel ons!

IGG heeft een workshop ontwikkeld ter facilitatie van een innovatie project. Ook kunnen we een innovatieproject managen van begin tot eind. Tenslotte kunnen we een tracking en beslis systeem opzetten en implementeren voor innovatieprojecten. Zie voor details over de workshop Training en Workshops. Natuurlijk kunnen wij ook advies op maat geven.

Succesvol innovatie project management nodig? Bel of mail ons voor een eerste gratis gesprek

>