WAT doen wij

“IGG Innovatie Consultants adviseert, traint en begeleidt organisaties snel en succesvol te innoveren, zodat ze de onbetwiste leider worden in hun sector en ze hun bedrijf en onze maatschappij toekomstbestendig maken”

Innoveren met IGG - een programma, een project of een enkele bouwsteen, wij staan voor u klaar!

Begrijpen welke innovatie een klant zal kopen is niet simpel - je kunt het de klant namelijk niet zelf vragen! Klik hier om te zien hoe wij helpen toch inzicht in de klant te krijgen. 

Je hebt inzicht in wat de klant wil, maar nog geen idee hoe dit te vertalen naar een nieuw product of nieuwe dienst. Wij wel! Klik hier voor onze unieke methode om nieuwe concepten te ontwikkelen vanuit je klanteninzicht. 

Een innovatieproject managen is een vak apart, want hoe ga je om met de onzekerheid? Onze jarenlange ervaring heeft ons geleerd hoe dit te doen, en wij helpen u dan ook graag - klik hier .  

Vaak wordt er pas aan het einde van een product ontwikkeling over kwaliteit nagedacht. Wij daarentegen ontwerpen kwaliteit vanaf het begin. Nog unieker: wij ontwerpen ook altijd vanaf het begin voor een betere ecologische footprint - klik hier.

Naast alle activiteiten op innovatie project gebied, hebben wij ook expertise op het gebied van innovatie programma management en innovatiestrategie. Wij helpen u vanuit deze hands-on expertise hier dan ook graag mee. Klik hier voor meer informatie

Gratis innovatie scan, gratis eerste gesprek

Toekomstbestendig marktleider worden door succesvol innoveren? Bel of mail ons voor een eerste gratis gesprek

>